Danas Vam predstavljamo našu tetu Nadu!

Nada Jelača Šimunić je radna terapeutkinja koja je svoju dugogodišnju karijeru započela radom kao asistent u vrtiću, gdje se kroz svakodnevni rad upoznala sa različitim teškoćama djece te problematikom s kojom se djeca susreću u svakodnevnom životu. Diplomirala je 2010. godine na Dodiplomskom stručnom studiju radne terapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu. Usavršava se na nekoliko edukacija i tečajeva,a najznačajniji su:

-Stručno usavršavanje uz rad u terapiji senzorne integracije prema J.Ayres SIAT® pod vodstvom Kristiane Kull -Sadacharam
-Komunikacija kroz igru kroz vodstvo Jolande Broek
-Komunikacija za svako dijete, primjena tehnologije 21. stoljeća za promociju komunikacije, obrazovanja i socijalnog uključivanja djece rane dobi s teškoćama u razvoju.

Sudjeluje na brojnim kongresima i konferencijama kao što je:

-AATAC 2019. godine
-Murid S.M.A.R.T. pristup u ranoj intervencijij

-2. Rasti Summit

Usavršavanje u području senzorne integracije pomoglo joj je u razumijevanju poteškoća senzoričkog procesuiranja kod djece sa različitim primarnim dijagnozama. Njezin rad se bazira na tri područja:

– prevencija
– habilitacija
– savjetovanje


Cilj joj je pružiti cjelokupnu, holističku podršku svakom djetetu i njegovoj obitelji procjenom, individualnim tretmanima i savjetovanjem. Daljnji rad je usmjeren na usavršavanje u području senzoričke integracije i komunikacije. Teta Nada Vam poručuje ako ste kod djeteta primijetili odstupanja u razvoju te poteškoće senzorne integracije slobodno se javite na broj 047/431-553 ili 091/140-5969 te se tako zabilježite za procjenu koja je kod nas potpuno besplatna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *